Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή δείχνει την θέση του dual camera system του Xiaomi Mi Mix 2S


Είναι αλήθεια, το Xiaomi Mi Mix 2S πουλάει πολύ πριν καν ανακοινωθεί και κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο όγκος των πληροφοριών, αλλά και οι φωτο-διαρροές που επεικονίζουν την συγκεκριμένη συσκευή, αυτό μαρτυράνε. Και φυσικά μπορεί να μας χωρίζουν 21 μέρες από την επίσημη παρουσίαση (27/3), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ροή των πληροφοριών σταματά


Αυτή τη φορά μια νεα φωτο-διαρροή μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος του Xiaomi Mi Mix 2S και μας δείχει ξεκάθαρα το dual camera system, το οποίο θυμίζει iPhone X τόσο με την θέση του (πάνω αριστερά), όσο και με την διάταξη των αισθητήρων (κάθετα). Και κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει και το LED flash.

Για την θέση των αισθητήρων γενικότερα οι απόψεις διίστανται. Άλλοι θέλουν τους αισθητήρες κεντραρισμένους, άλλοι σε οριζόντια διάταξη και άλλοι πάλι σε θέση όπως ακριβώς είδαμε παραπάνω στο Xiaomi Mi Mix 2S. Καθαρά υποκειμενικό το ζήτημα, αρκεί η συσκευή να διαθέτει dual camera system, χαρακτηριστικό το οποίο για πολλούς θεωρείται δεδομένο πλέον για το επόμενο smartphone τους.

Ραντεβού στις 27 του μήνα λοιπόν για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi Mix 2S, το οποίο θα φοράει Snapdragon 845, αν και πολύ πιθανό να μην έχει μείνει τίποτα κρυφό μέχρι τότε για την πολυ-αναμενόμενη συσκευή.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMix2s

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π