Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2S θα διαθέτει αισθητήρα Sony IMX363


Το Xiaomi Mi Mix 2S είναι μια από τις πολυ-αναμενόμενες συσκευές και δικαίως, μιας και φέρει όνομα... βαρύ. Κατά καιρούς έχουμε γράψει για πληροφορίες που υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο με τελευταία αναφορά στο Full Screen σχεδιασμό και τις αρκετά υψηλές επιδόσεις του.

Τώρα επανερχόμαστε με νέες λεπτομέρειες για το Xiaomi Mi Mix 2S χάρις σε ένα firmware file, το οποίο διέρρευσε και μας δίνει μια extra πληροφορία σχετικά με την κάμερα της συσκευής. Ο αισθητήρας λοιπόν (ο ένας τουλάχιστον) θα είναι ο Sony IMX363.


Το Xiaomi Mi Mix 2S θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς εφοδιασμένο με dual camera system και θα διαθέτει αρκετές AI λειτουργίες - δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το scene recognition. Επίσης και σύμφωνα με το παραπάνω αρχείο, τα "auto HDR" και "chroma flash" είναι σε κατάσταση... "false" κάτι που σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένα. Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν τα παραπάνω στοιχεία αφορούν το τελικό προϊόν.

Τέλος, μέσω των XDA-Developers, το Xiaomi Mi Mix 2S εκτός από οθόνη με αναλογία 18:9 και τον επεξεργαστή Snapdragon 845, επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή θα τρέχει out of the box Android Oreo, θα υποστηρίζει dualSIM, θα διαθέτει IR blaster και μπαταρία χωρητικότητας 3400mAh.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMix2s

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π