Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 3 σε hands-on video


Η σειρά Mi Mix της Xiaomi έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και όχι άδικα. Και όπως καταλαβαίνετε όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση του Mi Mix 3 (πιθανών στις 15 Σεπτεμβρίου) η αγωνία κορυφώνεται.


Και φυσικά ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, το γνωρίζει πολύ καλά όλο αυτό και φροντίζει και αυτός με δικές του ενέργειες να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για το πολυ-αναμενόμενο Mi Mix 3. Τις προηγούμενες μέρες είδαμε την πρώτη εικόνα που ανέβασε ο ίδιος ο πρόεδρος στον λογαριασμό του στο Weibo, όπου απεικονιζόταν το Mi Mix 3 με τον μηχανισμό ανάδυσης της κάμερας σε πλήρη λειτουργία.

Σήμερα η πληροφόρηση σχετικά με το Mi Mix 3 αποκτά περισσότερο... σάρκα και όστα, αφού αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ένα video διάρκειας μόλις 10 sec, όπου το Xiaomi Mi Mix 3 είναι σε πλήρη λειτουργία.


Πάντως από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το Mi Mix 3 μοιάζει αρκετά με το Find X σε επίπεδο design. Φυσικά ο μηχανισμός slider για την κάμερα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα είναι χειροκίνητος, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία αν τελικά είναι καλύτερο ή όχι, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο ανθεκτικοί είναι τέτοιου είδους μηχανισμοί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και στις καθημερινές κακουχίες που μπορεί ένα smartphone να υποστεί. Από την άλλη ο χειροκίνητος μηχανισμός μας γυρνάει μερικά χρόνια πίσω, όταν η αγορά είχε γεμίσει με slider smartphones.

Κατά τ`άλλα το Mi Mix 3 φαίνεται να διαθέτει πολύ μικρά bezels, ενώ το chin είναι όπως θέλουμε να είναι (σχεδόν ανύπαρκτο), κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη της συσκευής είναι ίσως IPS και όχι curved AMOLED, ώστε να μπορέσει να εξαλειφθεί παντελώς το κάτω bezel-chin.

Όσο για... τον εσωτερικό κόσμο του Xiami Mi Mix 3, εκεί δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από Snapdragon 845 συνδυασμένο με τουλάχιστον 6GB ram. Τα υπόλοιπά σε λίγες μέρες... (λογικά).

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMix3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π