Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: γυάλινο το back panel του Xiaomi Mi Mix 3 με σαρωτή


Όσο πλησιάζουμε την 25η Οκτωβρίου θα βλέπουμε όλο και περισσότερο Mi Mix 3. Ήδη τις προηγούμενες μέρες μοιραστήκαμε μαζί σας αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο flagship της Xiaomi. Τώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες εικόνες, άλλες με την μορφή φωτο-διαρροής και άλλες ως press renders.


Ξεκινάμε με την πρώτη live εικόνα του Mi Mix 3 που μας αποκαλύπτει το dual camera setup στην μπροστινή πλευρά. Θα υπάρχει όμως και ένας επιπλέον αισθητήρας, ο οποίος θα εξυπηρετεί το προηγμένο σύστημα Face unlock του Mi Mix 3.


Μια άλλη πληροφορία από το Weibo μας ενημερώνει ότι δυστυχώς το Mi Mix 3 δεν θα διαθέτει τεχνολογία in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εκτός από το Face unlock θα υπάρχει και ο παραδοσιακός σαρωτής στο πίσω μέρος της συσκευής, σύμφωνα και με άλλες εικόνες που αναρτήθηκαν και μας αποκαλύπτουν το back panel της συσκευής. Επίσης βλέπουμε ξεκάθαρα την γυάλινη επιφάνεια, κάτι που μας υποψιάζει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε (τουλάχιστον) κάτι σε ασύρματη φόρτιση.


Αυτά για σήμερα, αλλά όλα και κάτι νέο θα προκύψει για το Mi Mix 3, οπότε μάτια ανοιχτά και συνδεδεμένοι πάντα με το SmartphonerzGR!

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMix3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π