Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Note 3 παιρνεί υψηλή βαθμολογία στο DxOMark


Το Xiaomi Mi Note 3 είναι μια συσκευή που ο κόσμος δεν την υποδέχτηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, ενώ για πολλούς θεωρήθηκε downgrade σε σύγκριση με το ομολογουμένως εντυπωσιακό Mi Note 2. Φαίνεται όμως ότι όσο περνάει ο καιρός το Mi Note 3 κερδίζει έδαφος.


Μάλιστα έρχεται και η αξιολόγηση της κάμερας του Xiaomi Mi Note 3 από το γνωστό DxOMark να δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στη συγκεκριμένη συσκευή. Το Mi Note 3 συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει πετύχει ποτέ Xiaomi συσκευή, 90 βαθμούς, οι οποίοι αναλύονται σε 94 βαθμούς για τις φωτογραφικές επιδόσεις και 82 βαθμοί για το video recording. Τι σημαίνει αυτό? Το Xiaomi Mi Note 3 μοιράζεται την ίδια θέση με το HTC U11 και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Τα βασικά στοιχεία που έδωσαν πόντους στο Mi Note 3 ήταν το αξιόπιστο και πολύ γρήγορο autofocus, οι δυνατότητες zoom, αλλά και το αρκετά καλό bokeh effect στις φωτογραφίες. Όμως εκεί που έχασε μερικούς πόντους ήταν στο θόρυβο που παρατηρήθηκε σε ένα μεγάλο μέρος λήψεων. Όσο για τις δυνατότητες στο video recording το Xiaomi Mi Note 3 χαρακτηρίστηκε ως μέτριο, λόγω περιορισμένης αποτύπωσης λεπτομερειών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την λίστα αξιολόγησης από το DxOMark, όπου εμφανίζονται οι κορυφαίες συσκευές σε επίπεδο επιδόσεων κάμερας:


Α.δ.

#XiaomiMiNote3 #Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π