Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: τελικά θα υπάρξει Xiaomi Redmi Note 5?


Πολλές φορές το να καλύπτεις δημοσιογραφικά μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα (smartphones στην δική μας περίπτωση) δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν οι περισσότερες πηγές δεν είναι στην χώρα που δραστηριοποιείσαι, κάτι που σημαίνει ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες να μεταδοθεί μια λάθος πληροφορία. Εδώ στο SmartphonerzGR έχουμε φροντίσει να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες αυτές, αλλά και πάλι υπάρχουν φορές που οι πληροφορίες μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες (δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε, αφού μπορεί να συμβεί και στους καλύτερους του είδους!).


Αφορμή για τον συγκεκριμένο πρόλογο αποτέλεσε μια φωτο-διαρροή. Οι συγκεκριμένες εικόνες υποτίθεται ότι απεικονίζουν το Xiaomi Redmi Note 5, μια συσκευή που σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Οι τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι η εταιρεία επέλεξε να μην κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Redmi Note 4 δεδομένου ότι μόλις είχαν παρουσιαστεί τα ολοκαίνουρια Redmi 5 και Redmi 5 Plus.

Οι συγκεκριμένες εικόνες, οι οποίες αν τελικά αποδειχτούν αληθινές, τότε μιλάμε για τις πρώτες hands-on φωτογραφίες του Redmi 5 Note, δείχνουν full-display design με οθόνη 5.99 Full HD+ (1080 x 1920), σύμφωνα με τις πληροφορίες που τις συνοδεύουν. Επιπλέον στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera system με αισθητήρες 12Mp και LED flash και ακριβώς από κάτω υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπροστά θα υπάρχει μονός αισθητήρας 5Mp, ο οποίος χώρεσε στα πολύ μικρά bezel.

Και φυσικά κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συσκευή απλά καθυστέρησε λόγω του επεξεργαστή που φοράει, τον Snapdragon 632, ο οποίος επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την Qualcomm. Ο νέος επεξεργαστής θα είναι χρονισμένος στα 1.8GHz και θα συνδυάζεται με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρξει και μια πιο δυνατή έκδοση του Xiaomi Redmi Note 5 με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν, τότε το Xiaomi Remi Note 5 αναμένεται να ανακοινωθεί το 2ο 4μηνο του 2018, οπότε αναμένουμε τα νεότερα.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π