Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Redmi 6 Pro θα ανακοινωθεί στις 25 Ιουνίου


Την προηγούμενη βδομάδα (13/6) η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A. Υπάρχει όμως και μια τρίτη συσκευή που θα συμπληρώσει την 3αδα της σειράς Redmi 6 και αυτή είναι το Redmi 6 Pro. Σύμφωνα με ανάρτηση της Xiaomi στον official λογαριασμό της στο Weibo, η ανακοίνωση της νέας συσκευής θα γίνει στις 25 Ιουνίου. Μάλιστα στο poster που αναρτήθηκε και το οποίο κινείται σε... World Cup ρυθμούς, αναφέρεται η αναλογία οθόνης του Redmi 6 Pro και η οποία θα είναι 19:9, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα είναι και η πρώτη Redmi συσκευή με notched οθόνη.


Επιπλέον, οι αριθμοί των παικτών στο Poster μας αποκαλύπτουν κάποια επιπλέον στοιχεία της επερχόμενης συσκευής, όπως τις AI δυνατότητες που θα υπάρχουν, τον επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι ο Snapdragon 625, αλλά και την χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία θα είναι 4000mAh.


Η παραπάνω εικόνα είχε κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες στο διαδίκτυο και μας αποκαλύπτει μια Xiaomi συσκευή με notched οθόνη. Μετά και τα σημερινά νέα δεδομένα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον αφορούν το Redmi 6 Pro, ενώ σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες η συσκευή θα χρειαστεί ίσως και περισσότερο από 2 μήνες για την επίσημη διάθεσή της στην αγορά της Ινδίας αρχικά και μετά την εξάπλωσή της και σε άλλες αγορές.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmi6Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π