Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Redmi 6 Pro ποζάρει official λίγο πριν την ανακοίνωσή του


Αύριο 25/6 είναι η μέρα παρουσίασης του Xiaomi Redmi 6 Pro. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι πληροφορίες που αφορούν το συγκεκριμένο smartphone σταματάνε να κυκλοφορούν. Και μπορεί να γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα γα την επερχόμενη συσκευή, αλλά κάθε τι νεότερο είναι καλοδεχούμενο.

Οι τελευταίες official φωτογραφίες απλά επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Redmi 6 Pro, ενώ μας δίνουν την δυνατότητα για μια ακόμα καλύτερη και λεπτομερέστερη ματιά στη συσκευή. Για αρχή στο κάτω μέρος επιβεβαιώνεται η ύπαρξη microUSB θύρας, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται το ηχείο. Η κατασκευή φαίνεται να είναι από αλουμίνιο, ενώ η οθόνη 5.84'' (FHD+) έχει αναλογία 19:9. Στο πίσω μέρος υπάρχει το dual camera setup (12Mp + 5Mp) με τους αισθητήρες σε κάθετη διάταξη, το LED flash, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και το IR blaster.

Όσα για τα χαρακτηριστικά του Redmi 6 Pro, από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αναμένουμε επεξεργαστή έναν εκ των Snapdragon 625 ή Helio P60, αφού και οι 2 αφορούν mid-range συσκευές με χρονισμό που μπορεί να φτάσει τα 2.0GHz, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από TENAA. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 4000mAh, ενώ οι εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Redmi 6 Plus ανάλογα με το πακέτο ram/rom που θα φοράει θα είναι 2 τουλάχιστον: 2/16GB και 3/32GB.

Τα υπόλοιπα - επίσημα σε λίγες ώρες... stay tuned!

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmi6Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π