Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το vfm Xiaomi Redmi Note 4X σε νεα έκδοση με 64GB αποθηκευτικό χώρο


Για το 2017 η πρώτη συσκευή της Xiaomi ήταν το Redmi Note 4X. Μια συσκευή που κέρδισε σχεδόν τους πάντες τόσο με τα αρκετά καλά χαρακτηριστικά της όσο και με την πολύ καλή τιμή της. Μια συσκευή που ξεχώρισε και στον τομέα της μπαταρίας, αφού τα 4100mAh αποδείχτηκαν παραπάνω από ικανοποιητικά.


Το Xiaomi Redmi Note 4X ήταν διαθέσιμο με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ οι χρωματικές επιλογές ήταν: champagne gold, platinum silver, cherry pink, aquamarine και matte black. Για όλα τα μοντέλα η τιμή ήταν στα 151$ και έτσι το Redmi Note 4X ήταν η πιο οικονομική συσκευή της αγοράς με Snapdragon 625. Βέβαια η Xiaomi κυκλοφόρησε μια ακόμα έκδοση του Redmi Note 4X πιο ισχυρή, με επεξεργαστή τον Helio X20 και τιμή τα 181$. Αυτή τη φορά όμως η Xiaomi ετοιμάζει νέα έκδοση του Redmi Note 4X με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο, συγκεκριμένα 64GB και τιμή 1299CNY (165€).


Η συγκεκριμένη πληροφορία προέκυψε μετά από ανάρτηση promo poster όπου αναφέρεται ξεκάθαρα το Redmi Note 4X αλλά και ο νέος αποθηκευτικός χώρος με τα 64GB. Και όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, σε μια γρήγορη υπενθύμιση αναφέρουμε την οθόνη 5.5'' Full HD με 2.5D arc glass, τον επεξεργαστή Snapdragon 625, την selfie camera 5Mp με f/2.0, την πίσω κάμερα 13Mp με PDAF και την μπαταρία 4100mAh που προσφέρει σχεδόν 2 μέρες αυτονομίας.

Η νέα έκδοση του Xiaomi Redmi Note 4X θα είναι διαθέσιμη μόνο στην matte black απόχρωση που αποδείχτηκε και το πιο δημοφιλές χρώμα στη συγκεκριμένη συσκευή.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π