Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Redmi Note 5 θα διαθέτει dual camera (+renders)


Αλήθεια, στην ερώτηση "ποιό μπορεί να είναι το πιο πετυχημένο smartphone για το 2017" που πάει το μυαλό σας? Και όταν λέμε πετυχημένο δεν σημαίνει απαραίτητα κορυφαία specs. Εμείς οι Smartphonerz πετυχημένο θεωρούμε ένα smartphone με καλά χαρακτηριστικά, καλή ποιότητα κατασκευής και τιμή που δίνει την δυνατότητα στους πολλούς να το αποκτήσουν και άρα πωλήσεις που έπιασαν... ουρανό.


Σύμφωνα με τα παραπάνω μια συσκευή μας έρχεται στο μυαλό: το Xiaomi Redmi Note 4. Μια συσκευή που πληρεί όλα όσα προαναφέραμε. Και λογικό είναι να ανυπομονούμε για τον διάδοχο, το Redmi Note 5. Και το ενδιαφέρον φουντώνει ακόμα περισσότερα όταν έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα renders της επερχόμενης συσκευής.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν μας έρχονται από online κατάστημα στην Ινδία, σύμφωνα με τις οποίες το Redmi Note 5 αναμένεται με μεταλλική κατασκευή και dual camera στο πίσω μέρος. Επιπλέον η συσκευή θα διαθέτει όλα εκείνα που αγαπήσαμε στο προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή θύρα για ακουστικά 3.5mm, θύρα υπέρυθρων, οθόνη 5.5'' Full HD, αλλά και θύρα Type-C USB.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες διακρίνουμε σχεδιασμό σχεδόν bezel-less. Όσο για το εσωτερικό του Redmi Note 5 εκεί λογικά θα υπάρχει ram 3GB ή 4GB, επεξεργαστής Snapdragon 660, αν και ίσως τελικά η Xiaomi επιλέξει τον οικονομικότερο Helio P25. Η μπαταρία λογικά δεν θα είναι λιγότερο από 4000mAh, ενώ θα τρέχει Android 7.1.1.

Σίγουρα όλα αυτά δεν είναι παρά πληροφορίες και φήμες, τίποτα παραπάνω. Ευελπιστούμε όμως ότι η Xiaomi θα δώσει και πάλι τον καλύτερο της εαυτό σε ένα μοντέλο που ουσιαστικά αποτέλεσε το κλειδί στην επιτυχία αλλά και την διευρυμένη παρουσία της ανά τον κόσμο.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π