Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Redmi Note 7 πέρασε από Geekbench και δείχνει S660 SoC


Τις προηγούμενες μέρες σας ενημερώσαμε για τις πρώτες πληροφορίες που υπήρξαν σχετικά με το Redmi 7, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 10 Ιανουαρίου. Εκτός απροόπτου εκείνη την ημέρα θα δούμε και άλλες συσκευές από την Xiaomi, όπως το Redmi Note 7, το οποίο θα είναι μια... μεγαλύτερη version του Redmi 7.


Για το 2ο προέκυψαν επίσης πληροφορίες μέσω Geekbench, όπου και εμφανίστηκε η συσκευή και έτσι έχουμε μια πρώτη εικόνα του τι ακριβώς έχει να μας προσφέρει. Ξεκινάμε από τον επεξεργαστή που θα φοράει και θα είναι ο Snapdragon 660, που σημαίνει μια σημαντική αναβάθμιση, αφού τα προγενέστερα Redmi Note 5 Pro και Redmi Note 6 Pro φορούσαν τον Snapdragon 636.

Ένα επιπλέον στοιχείο που προκύπτει για το Redmi Note 7 είναι ότι θα τρέχει Android 9, που τον καθιστά την πρώτη Redmi συσκευή που θα τρέξει το συγκεκριμένο OS και μόλις τη 2η μετά το Mi Mix 3 στο σύνολο των Xiaomi smartphones. Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο για το Redmi Note 7 είναι ότι θα έχει τουλάχιστον 6GB ram και ποιός ξέρει, ίσως στις 10 του μήνα δούμε και κάποια έκδοση με περισσότερη ram, όπως για παράδειγμα 8GB.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmiNote7 #Snapdragon660

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π