Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi S2 με AI selfie camera και χαμηλή τιμή


Όπως μας το είχε υποσχεθεί έτσι και έπραξε η Xiaomi και ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το Redmi S2 σε event στην Κίνα. Η νέα συσκευή της Xiaomi είναι ένα κλικ υποδεέστερη από το Redmi Note 5, αλλά έχει διατηρήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Note 5 όπως την dual camera αλλά και την αναλογία οθόνης.


Το Redmi S2 φοράει επεξεργαστή τον 8-πύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.0GHz, ενώ τρέχει το πιο πρόσφατο Android λογισμικό, Oreo 8.1 μέσω του MIUI 9.5. Η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 506 GPU.

Το Xiaomi Redmi S2 διαθέτει οθόνη 5.99'' με ανάλυση HD+, ενώ στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχουν κουμπιά ή αισθητήρες. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Το Redmi S2 έχει βασική κάμερα ανάλυσης 16Mp με LED flash και AI χαρακτηριστικά. Μπροστά όμως υπάρχει dual camera 12Mp + 5Mp με EIS όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Redmi Note 5 Pro.

Το Redmi S2 θα είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις ανάλογα με το πακέτο ram/rom που θα φοράει, 3GB/32GB και 4GB/64GB, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι δυνατή η χρήση κάρτας microSD. Οι χρωματικές επιλογές θα είναι Rose Gold, Champagne Gold και Platinum Silver, ενώ οι τιμές για την έκδοση με τα 3GB ram θα είναι 160$ και για την έκδοση με τα 4GB ram 204$. Η διαθεσιμότητα ξεκινάει για την αγορά της Κίνας από σήμερα κιόλας, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διαθεσιμότητα της συσκευής και σε άλλες χώρες.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmiS2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π