Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το foldable-phone της Xiaomi θα λέγεται Mi Flex ή Mi Fold και έρχεται μετά το Πάσχα

Τα foldable-phones είναι πλέον πραγματικότητα. Τον προηγούμενο μήνα είδαμε τις αναδιπλούμενες προτάσεις τόσο από την Samsung με το Galaxy Fold όσο και από την Huawei με το Mate X. Οι 2 αυτές συσκευές διαθέτουν διαφορετικό design, όμως έχουν και ένα κοινό στοιχείο, την υψηλή τους τιμή. Το Galaxy Fold αυτή τη στιγμή κοστίζει περίπου 1750€, ενώ το Mate X τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τα 2290€ που χρειάζεται να δώσει κάποιος για να το αποκτήσει. Λογικό λοιπόν το συμπέρασμα ότι ένα foldable-phone απευθύνεται στους λίγους και θεωρείται premium συσκευή. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η... Xiaomi.


Xiaomi`s foldable phone in 3D render

Η Xiaomi ετοιμάζει την δική της πρόταση στην νεοσύστατη κατηγορία των foldable-phones και με τιμή που δεν έχει καμία σχέση με τα προαναφερόμενα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άρθρο της iGyaan, η αναδιπλούμενη συσκευή της Xiaomi θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Mi Fold ή Mi Flex και η τιμή της θα είναι 1000€ για την αγορά της Ευρώπης και 890€ (1000$) για τις ΗΠΑ. Δεν το λες και φτηνό, αλλά σίγουρα πολύ πιο προσιτό από Galaxy Fold και Mate X. Η συσκευή της Xiaomi θα είναι έτοιμη για κυκλοφορία κάποια στιγμή μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου.


Σύμφωνα με το άρθρο, η χαμηλότερη τιμή του Mi Flex οφείλεται στο γεγονός ότι η OLED οθόνη της συσκευής θα είναι δημιουργία της Visionox Technology, εταιρείας που συνεργάζεται χρόνια τώρα με την Xiaomi και όχι μόνο σε επίπεδο οθονών. Φτάνει βέβαια να δούμε κατά πόσο αυτή η οικονομικότερη OLED οθόνη θα είναι αντίστοιχα υψηλού επιπέδου όπως οι οθόνες των Galaxy Fold και Mate X.


Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mi Flex, όντας και αυτό flagship, θα έρθει με Snapdragon 855 και ram που θα φτάνει μέχρι και 10GB. Παρακάτω θα δείτε και video που κυκλοφόρησε τον περασμένο Γενάρη και δείχνει το Mi Flex (ή όπως αλλιώς το ονομάσουν) της Xiaomi σε πλήρη δράση, απολαύστε το:Α.δ.

#Xiaomi #MiFlex #MiFold

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π