Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi καλπάζει προς την κορυφή και τα νούμερα το επιβεβαιώνουν


Φαντάζομαι το εαυτό μου σε κάποιο από τα meetings που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της Xiaomi. Κάπου εκεί που αρχίζουν να "παίζουν" οι διαφάνειες που ξεδιπλώνουν την πορεία της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο, τα διαγράμματα όλα πρέπει να δείχνουν... τον Θεό! Και λογικό ακούγεται, αφού πραγματικά η πορεία της Xiaomi τον τελευταίο χρόνο είναι "σεμιναριακή".

Ήδη γνωρίζουμε ότι μόνο για τον μήνα Οκτώβριο, οι αποστολές συσκευών Xiaomi ξεπέρασαν τα 10 εκ. Μάλιστα πηγές από Πεκίνο κάνουν λόγο για πολύ πιθανή επίτευξη σεναρίου, κατά το οποίο θα ξεπεραστεί το ρεκόρ αποστολών του 2015 που ήταν στις 71εκ.


Σε εγκαίνια ενός νέου MiStore που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα και όπου παραβρέθηκε και ο CEO της Xiaomi, μπροστά σε όλους παραδέχτηκε ότι για το 10μηνο του 2017 (Ιανουάριος - Οκτώβριος) οι αποστολές έχουν ξεπεράσει τα 70εκ! Φανταστείτε λοιπόν ότι μπροστά μας έχουμε ακόμα 2 γεμάτους μήνες προτού το 2017 κλείσει πίσω του την πόρτα. Επίσης στις 11 Νοεμβρίου η Xiaomi θα τρέξει μια super εκπτωτική καμπάνια για 1 μόλις ημέρα, αλλά πιστέψτε μας, σε 1 μέρα πολλά γίνονται (όπως έχουν ξαναγίνει εξάλλου). Και κάπως έτσι αναλυτές μιλάνε για το νούμερο που φαίνεται να κλειδώνει η Xiaomi σχετικά με τις αποστολές, το οποίο θα είναι 90εκ. Νούμερο πραγματικά δυσθεώρητο.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, δια στόματος του CEO, αποκαλύφτηκε ο στόχος για το 2018 που δεν είναι άλλος από το να ξεπεράσουν τις 100εκ. αποστολές. Και αν αυτό συμβεί τότε η Xiaomi θα γίνει μέλος ενός πολύ ιδιαίτερου club, αυτό των elite Fortune 500 list!

Well done Xiaomi...

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π