Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xperia XA3 ποζάρει με οθόνη 21:9 με μεγάλο forehead

Τις πρώτες εικόνες του Xperia XA3, έστω και τύπου CAD based renders, τις είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Όμως φαίνεται ότι τελικά οι εικόνες εκείνες δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα ή έστω διαφέρουν αρκετά από το τελικό προϊόν. Και πως θα είναι το τελικό προϊόν? Σε αυτό την απάντηση μας την δίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους tipsters εκεί έξω, ο Roland Quandt (@rquandt).Σύμφωνα με τον Roland, ο οποίος συνήθως δεν μας απογοητεύει με τις αποκαλύψεις του, το Xperia XA3 θα είναι μακρόστενο, πολύ μακρόστενο. Θα διαθέτει μεγάλο forehead (το πάνω bezel), αλλά κάτω τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, αφού σχεδόν δεν θα υπάρχει bezel.


Το περίεργο design της συσκευής οφείλεται στην αναλογία οθόνης που θα είναι 21:9, πραγματικά ασυνήθιστο νούμερο. Φυσικά πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αν αναλογιστούμε ότι τα προγενέστερα XA2 και XA2 Ultra είχαν αναλογία οθόνης 16:9. Αλλά το XA3 θα διαθέτει και πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης, αφού οι πληροφορίες λένε 2560 x 1080.


Ο Roland όμως δεν έμεινε μόνο στις εικόνες, αλλά μας τροφοδοτεί με νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Xperia XA3. Συγκεκριμένα η συσκευή θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 660 συνδυασμένο με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία θα είναι 3500mAh και θα φορτίζει μέσω θύρας USB-C, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει dual-camera setup με αισθητήρες 23Mp + 8Mp. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στα πλάγια της συσκευής.


Όσο για τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Xperia XA3, αυτές, σύμφωνα με τις παραπάνω εικόνες, θα είναι Black, Silver, Blue και Pink. Η ανακοίνωση της συσκευής αναμένεται στο επερχόμενο MWC 2019 στην Βαρκελώνη, στις 25 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Sony έχει προγραμματίσει event στο οποίο μεταξύ άλλων θα ανακοινώσει και τα Xperia XZ4 και XZ4 Compact.


Α.δ.


#Sony #mwc2019 #XperiaXA3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π