Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2S σε live video με τύπου iPhone X gestures


Το Xiaomi Mi Mix 2S είναι το next big thing για την Xiaomi και μέχρι στιγμής έχουμε σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη (Να ναι καλά οι πληροφορίες και οι διαρροές) για το πως θα είναι η συσκευή εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Αυτή τη φορά όμως η πληροφόρηση συνεχίζεται με ένα live video, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι το Mi Mix 2S σε πλήρη λειτουργία.


Η εν λόγω διαρροή προέρχεται από το OnPhones και ο τυχερός χρήστης μοιράστηκε την εμπειρία του με το Xiaomi Mi Mix 2S ανα χείρας διάρκειας 10'' μέσω Youtube. Διακρίνουμε πόσο bezel-less είναι η συσκευή (είναι και πολύ μάλιστα...), ενώ αν και η συσκευή έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από το iPhone X, βλέπουμε ότι ο τρόπος πρόσβασης στο task switcher είναι διαφορετικός σε σχέση με το τελευταίο μοντέλο της Apple.


Δυστυχώς το συγκεκριμένο video δεν μας δίνει εικόνα από το πάνω μέρος της συσκευής, εκεί που βρίσκεται και η selfie camera, ενώ σύμφωνα και με προηγούμενα renders το Mi Mix 2S θα διαθέτει notch τύπου iPhone X, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε τι λειτουργίες θα εξυπηρετεί. Αυτό είναι κάτι που λογικά θα το μάθουμε σε λίγες μέρες, κατά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στα πλαίσια του MWC 2018 στην Βαρκελώνη.

Α.δ.

#XiaomiMiMix2s #Xiaomi #MWC2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π