Αναζήτηση
  • SZ Team©

MWC 2017: ZTE Blade V8 Mini και Blade V8 Lite


Η ZTE ανακοίνωσε 2 νέες συσκευές στο MWC στη Βαρκελώνη, το Blade V8 Mini και το Blade V8 Lite. Πάμε να τα δούμε:

BLADE V8 MINI

Στην εισαγωγή της παρουσίασης του Blade V8 Mini ειπώθηκε ότι είναι "το τέλειο smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας" λόγω της dual κάμερας στο πίσω μέρος. Ο πρωτογενής αισθητήρας είναι ανάλυσης 13Mp, ενώ ο δευτερεύον αισθητήρας 2Mp. Ο χρήστης μπορεί να αποδώσει στις φωτογραφίες του bokeh effect με range διαφράγματος από f/1.0 ως f/8.0 και με δυνατότητα επανεστίασης μετά τη λήψη. Η selfie camera είναι ανάλυσης 5Mp χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες.


Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5'' HD και τροφοδοτείται από τον Snapdragon 435 με πακέτο ram/rom 2/16GB με τον αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο. Η μπαταρία είναι 2800mAh, ενώ υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής. Το Blade V8 Mini τρέχει Android 7.0 Nougat.

Διαθεσιμότητα και τιμή δεν ανακοίνωσε η εταιρεία.

BLADE V8 LITE

Το V8 Lite διαθέτει επίσης οθόνη 5''HD και τροφοδοτείται από τον MediaTek MT6750. Το πακέτο ram/rom είναι 2/16GB με αποθηκευτικό χώρο και πάλι επεκτάσιμο.


Εδώ δεν θα συναντήσουμε dual camera, παρά μόνο μια κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 8Mp με αυτόματη εστίαση και μια selfie camera 5Mp. Η μπαταρία είναι 2500mAh και η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat.

Το V8 Lite θα είναι διαθέσιμο σε Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία χώρις όμως και πα΄λι να έχει προσδιοριστεί η τιμή.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π