Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το επερχόμενο bezel-less ZTE Nubia NX595J δείχνει πολλά υποσχόμενο


Η ZTE ετοιμάζεται και αυτή με τη σειρά της να μπει στο χώρο των bezel-less smartphones και όπως όλα δείχνουν, θα το κάνει αρκετά εντυπωσιακά.

Το νέο της επίτευγμα, ZTE Nubia με κωδική ονομασία NX595J, θα είναι μια συσκευή με ελάχιστα πάνω και κάτω bezels (3mm), ενώ θα διαθέτει οθόνη 5.73''.

Τα πλαινά bezels θα είναι ακόμα λεπτότερα, ενώ το μεταλλικό πλασιο της συσκευής είναι ορατό και από την μπροστινή πλευρά. Το γυαλί που καλύπτει την μπροστινή επιφάνεια είναι curved προς όλες τις πλευρές του και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα διαθέτει τα οπτικά trics που είχαμε συναντήσει σε παλιότερες Nubia συσκευές (το curved γυαλί σε συνδυασμό με τον φωτισμό ουσιαστικά απέκρυπτε τα bezels).

Επιπλέον και σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει, η συσκευή διαθέτει dual camera, κάτι που μας αρέσει. Επίσης και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στην πίσω πλευρά, κάτι που ήταν αναμενόμενο μιας και στην μπροστινή επιφάνεια δεν υπάρχει χώρος, τουλάχιστον στο "παραδοσιακό" σημείο, αν και θα μπορούσε να είναι τοποθετημένος under-the-screen, κάτι που λογικά θα το δούμε σε αρκετές συσκευές μέσα στο 2018. Όσο για την selfie camera δεν καταφέραμε να την εντοπίσουμε, αλλά λογικά η θέση της θα είναι κάπου στο κάτω bezel.

Α.δ.

#ZTENubia

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π