Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το ZTE Nubia Z17 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την 1η Ιουνίου


Μια από τις συσκευές που αναμένεται σύντομα η επίσημη παρουσίασή της είναι και το ZTE Nubia Z17. Αρκετές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για την συγκεκριμένη συσκευή, ενώ στο σύνολό τους εμφανίζουν την 1η Ιουνίου ως επικρατέστερη ημερομηνία για το event παρουσίασης. Μάλιστα από χτές και προς επιβεβαίωση των παραπάνω, κυκλοφόρησε πρόσκληση για το event αναφέροντας την 1η Ιουνίου ως ημερομηνία.


Επιπλέον με τις εικόνες που συνοδεύουν την πρόσκληση έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε ακριβώς πως θα είναι το επερχόμενο Nubia Z17. Συγκεκριμένα βλέπουμε την έκδοση σε μια Blue shiny απόχρωση, η πλάτη φαινεται να είναι από γυαλί, ενώ μεταξύ πλάτης και μπροστινής επιφάνειας υπάρχει μεταλικό πλαίσιο.


Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Ζ17 θα διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD με πολύ μικρά bezels. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 835, ενώ η ram θα είναι μεταξύ 6 και 8GB.


Η βασική κάμερα ακούγεται ότι θα είναι dual με αισθητήρες 23Mp + 12Mp, ενώ η selfie camera θα είναι 16Mp. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 3100mAh.


Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ZTE Nubia Z17 θα έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και έτσι θα είναι η πρώτη συσκευή made in China που θα διαθέτει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.


Πραγματικά το Ζ17 φαίνεται πολύ όμορφο με δυνατά χαρακτηριστικά. Απομένει να το δούμε και επίσημα σε 10 μέρες περίπου για να καταλήξουμε στο τελικό συμπέρασμα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π