Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η ZTE ετοιμάζει προσιτή συσκευή με οθόνη 6'' FHD και Android 7.1.1


Η ZTE έχει αποδείξει ότι για να αποκτήσεις ένα ποιοτικό smartphone δεν χρειάζεσαι μια ολόκληρη περιουσία. Μέσα στο 2016 η ZTE παρουσίασε το Axon 7 και το ZMAX Pro, τα οποία αποδείχτηκαν ότι συγκαταλέγονται μέσα στις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησαν, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και το χρηματικό κόστος για να τις αποκτήσει κάποιος.


Φέτος γνωρίσαμε στο CES στο Λας Βέγκας στις αρχές του χρόνου το αξιοπρεπέστατο Blade V8 Pro. Και υπήρξε και συνέχεια. Στο MWC στη Βαρκελώνη, η ZTE παρουσίασε τα Blade V8 Mini και Blade V8 Lite. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη παρουσίαση παρά μόνο μια διαρροή μέσω GFXBench, όπου εμφανίστηκε συσκευή της ZTE με κωδική ονομασία Z986. Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει οθόνη 6'' Full HD (1920 x 1080) και τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

Η συσκευή τροφοδοτείται από οκτα-πύρηνο Snapdragon (άγνωστο ακόμα ποιός), χρονισμένος στα 2.0 GHz, έχει τον Adreno 506 GPU και 2GB ram καθώς και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Η πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 12Mp, ενώ η μπροστινή selfie camera είναι 5Mp.


Πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή της νέας συσκευής της ZTE ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά μια πρώτη εντύπωση είναι ότι και βάσει χαρακτηριστικών, θα είναι αρκετά προσιτή. Σαφώς και δεν μιλάμε για κάποια high-end συσκευή, όμως μην ξεχνάμε πως πολύς κόσμος τώρα τελευταία θέλει μεγάλες οθόνες και η ZTE έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη με ιδιαίτερα προσιτές συσκευές.

Α.δ.

#ZTE

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π