Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: ZUK Edge II Special Edition με dual cameras


Το ZUK Edge είναι μια αρκετά καινούρια συσκευή, την οποία τη γνωρίσαμε πριν 2 μήνες περίπου. Και όμως, ο διάδοχος του Edge ετοιμάζεται ήδη και το όνομα αυτού: Zuk Edge II Special Edition.


Όπως διαπιστώνετε και οι ίδιοι από τις φωτογραφίες, το Edge II μοιάζει αρκετά με το Xiaomi Redmi Note 4X, εξωτερικά τουλάχιστον. Το βασικό στοιχείο του Edge II Special Edition είναι η dual camera στο πίσω μέρος και μάλιστα ο τρόπος τοποθέτησης των 2 αισθητήρων είναι αρκετά πρωτότυπος, ενώ υπάρχει και laser focus αλλά και Led flash. Επίσης η οθόνη της συσκευής είναι dual-curved, όπως και στο απλό Edge.


Το μέγεθος της οθόνης είναι προς το παρόν άγνωστο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα πρέπει να είναι κάπου μεταξύ 5.5'' και 5.9''. Επίσης δεν είναι ακόμα γνωστό αν η ZUK θα εκμεταλλευτεί την Edge οθόνη μέσω κάποιων εφαρμογών, όπως για παράδειγμα κάνει η Samsung.


Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το ZUK Edge II Special Edition θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 3 αποχρώσεις, μπλε, μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, είτε από τη Lenovo, είτε από την ZUK σχετικά με τη διαθεσιμότητα αλλά και την τιμή της νέας συσκευής, αλλά το σίγουρο είναι ότι η συσκευή θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου, πόσο μάλλον αν η τιμή της κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Α.δ.

#ZUK

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π